Rekonstrukce dívčí herny

Přes prázdniny jsme nelenili a s pomocí sil, které nám byly dodány z obecního úřadu, za což velmi děkujeme, jsme opět zrekonstruovali další část naší školky. Tentokrát jsme se pustili do rekonstrukce dívčí herny. Kluci z obecního úřadu kompletně oškrabali staré omítky a natáhli omítky nové. Snížili nám strop, na nějž jsme zavěsili nová led svítidla. Poté, co vše ještě vymalovali na bílo, nám předali klíče, abychom se mohly vyřádit my. Na to, jak se nám to povedlo, se můžete podívat v galerii ????

Velmi děkuji za slova uznání od pana starosty. Jsem ráda, že mu mé urputné dožadování se něčeho nevadí a můžu v něm s klidným srdcem pokračovat ????

Nicméně velké díky také patří celému kolektivu MŠ. Paní učitelka Kačka by se mohla vrhnout na dráhu restaurátorskou, neboť během prázdnin zrekonstruovala kuchyňku, židličky, skříňku a proměna je úžasná. A nesmím opomenout ani paní Kovaříkovou, Kačku Glocovou a Kristýnku Liškovou, které se pak zasloužily o to, že vše vypadá tak krásně a je na svém místě, protože si jistě dokážete představit, jak vypadá okolní prostředí po rozsáhlejší rekonstrukci ????

Tou největší odměnou pro nás ale byly rozzářené oči našich dětí, když se nám po prázdninách vrátily zpátky do školky ????

Comments are closed.