Program třídní schůzky konané 22. března v MŠ

Program třídní schůzky konané 22. března 2017

Ve středu 22. března se konala v mateřské škole poslední třídní schůzka v tomto školním roce. Mile nás překvapilo, že se rodiče zúčastnili v hojném počtu a mohli jsme tak projednat všechny organizační věci a nadcházející akce, které jsme si pro děti naplánovali.

Program:

Březen

28. března se budeme ve školce fotit.

30. března pojedeme s dětmi na zábavní výlet do herního parku Krokodýlek v Olomouci. Na tento výlet vybíráme 300,- Kč. Plánovaný odjezd je v 8:00 h a příjezd mezi 13:00 –  13:30 hodin. Dětem s sebou do batůžku dejte svačinu, pití a náhradní ponožky.


Duben

12. dubna nás navštíví oblíbené divadelní duo Jójo. Tentokrát si připraví Popletenou pohádku

Od začátku měsíce se budeme připravovat na Velikonoce, proto prosíme rodiče, aby dětem nachystali vyfouklá vajíčka, velikonoční mašličky a jiné dekorace. Jelikož  budeme s dětmi hodně barvit vajíčka, dejte dětem do školky nějaké starší triko, které si mohou zamazat

26. dubna ve 13:30 hodin pořádá základní škola zápis do první třídy

27. dubna nás čeká další  výlet, tentokrát vzdělávací. Mysliveckým sdružením jsme byli pozváni do Javorníku u Svitav, kde si pro děti připraví nejen naučné okamžiky, ale i soutěžní. Celé je to doprovázené výtvarnou soutěží nazvanou Mé toulky přírodou, kdy děti mají za úkol namalovat svůj zážitek z přírody. Na tento výlet vybíráme 150,- Kč. Plánovaný odjezd je opět v 8:00 hodin a příjezd mezi 13:00 –  13:30 hodin. Do batůžku dětem nachystejte svačinu a pití.

Květen

10. května pořádá mateřská škola den otevřených dveří spojený se zápisem nových dětí ke školnímu roku 2017/2018. Do školky se mohou přijít podívat rodiče i se svými dětmi mezi 8:00 – 10:00 hodinou.

Červen

1. června na mezinárodní den dětí jsme si pro děti připravili poslední výlet, a to sportovní. Pojedeme opět do Vísky u Letovic, kde si zajezdíme na koních, zahrajeme si hry a zaplaveme si v bazénu. Na tento výlet vybíráme 200,- Kč. Plánovaný odjezd je v 8:00 hodin a příjezd ve 13:30 hodin. Dětem s sebou do batůžku dejte svačinu, pití, plavky, rukávky a osušku.

Na konci června se rozloučíme s dětmi, které nám odchází do první třídy, tradičním šerpováním a oslavou na rozloučenou.

Červenec

Provoz mateřské školy během letních prázdnin bude od 3. července do 14. července. Poté bude provoz mateřské školy uzavřen.

 

Je možné, že se program a aktivity naší mateřské školy mohou změnit a některé akce se mohou zrušit nebo přibudou, ale rodiče budou vždy předem informováni, ať už na nástěnce ve školce, nebo na našich webových stránkách.

Comments are closed.