Den dětí v MŠ a sportovní výlet do Vísek u Letovic

Svátku dětí jsme nevěnovali jen jeden den, ale rovnou celý týden. Na začátku týdne si děti vyrobily zmrzliny, které od těch skutečných byly k nerozeznání. Další den je čekala výprava za pokladem. Podle mapy, která je vždy navedla k další mapě, nakonec děti našly sladký poklad. Možná, že z hledání dalších a dalších indicií měly větší radost, než z toho, že už poklad našly. To totiž znamenalo, že je hledání konec. Proto si děti potom vymýšlely vlastní schovávačky a vůbec jim nevadilo, že vedou k pokladu, ze kterého se nakonec vyklubala třeba lopatka na písek.

Ve čtvrtek,  přesně na den dětí,  jsme si vyrazili na sportovní výlet do Agrocentra Ohrada ve Vískách u Letovic. Výlet se nám vydařil úplně bez chybičky. Děti se projely na koni, z jízdy byly nadšené, pak jsme si zahráli stopovanou, kdy holky stopovaly kluky, kteří jim nechávali zapeklité úkoly,  a nakonec jsme se krásně ovlažili v bazénu, protože nám počasí přálo a sluníčko nás trochu připékalo. Poslední výlet v tomto školním roce se nám zkrátka moc vydařil a pěkně i unavil.

V pátek jsme si ještě oslavili den dětí na naší zahradě. Děti si opekly špekáčky, posilnily se melounem a s vervou se vrhly do připravených her, které měly prověřit nejen jejich zdatnost, ale i zručnost a vědomosti.

 

Comments are closed.